Home / Te koop / Woonproject met 10 kwalitatieve nieuwbouwwoningen te Tielt

Units

Prijs Slaapkamers
Prijs: € 378.976 Slaapkamers: 3 Bekijk
Prijs: € 355.167 Slaapkamers: 3 Bekijk
Prijs: € 371.956 Slaapkamers: 3 Bekijk
Prijs: € 347.993 Slaapkamers: 3 Bekijk
Prijs: € 306.890 Slaapkamers: 3 Bekijk

Beschrijving

Dit nieuw stijlvol woonproject, bestaande uit 10 gezinswoningen, is gelegen in een rustige straat (Grensstraat) met mooie verzichten vlakbij het centrum van Tielt. Te voet of met de fiets bereikt u vlot de supermarkt, bakker, slager, lagere school, bushalte... Bovendien heeft u een vlotte bereikbaarheid want het woonerf is gelegen vlak naast de N37 die u vlot naar Roeselare, Ardooie (E403) en Aalter (E40) leidt.

Iedere woning geniet van een moderne eigentijdse architectuur met oog voor detail, bovendien elk in een specifieke landelijke of eigentijdse stijl. Deze gezinswoningen met 3 slaapkamers worden volledig afgewerkt met duurzame materialen. De koper heeft de nodige inspraak in de afwerking.
De woning biedt u een optimale indeling met oa. op het gelijkvloers: een inkomhal met gastentoilet - een ruime leefruimte - volledig ingerichte keuken - een praktische bergruimte - aparte garage - zuidgerichte aangelegde tuin met terras; op de 1e verdieping: een nachthal met apart toilet - 3 slaapkamers - ingerichte badkamer met inloopdouche en ligbad; op de 2e verdieping: zolder / opbergruimte.

Dit woonproject zet ook in op de huidige energiebehoeften, met oa. vloer-, muur- en dakisolatie die voldoen aan de laatste normen. Daardoor zijn deze woningen het BEN-woningen (=Bijna EnergieNeutraal), wat opnieuw voordelig is voor u als koper.

De afwerking van de woningen gebeurt volgens uw wensen. Voeg uw eigen smaak en persoonlijkheid toe aan deze woningen en kies zelf de keuken, vloerafwerking & badkamer. Binnen de verkoopprijs is hiervoor een budget voorzien in het lastenboek.