Over ons

Onze werkwijze | Medewerkers | Jobs


Onze werkwijze

Immo Geernaert maakt deel uit van NV Guido Geernaert uit Sijsele-Damme. Het zakenkantoor heeft meer dan 30 jaar ervaring als erkend BIV makelaar. Ons team bestaat uit gedreven en gespecialiseerde medewerkers.

Immo Geernaert biedt u een divers en kwalitatief aanbod uit eigen streek, en bemiddeld bij verkoop en verhuur van residentieel en commercieel vastgoed. Bij ons kunt u terecht voor een vrijblijvende schatting en adviseren wij u graag bij uw vastgoedtransacties. Onze diensten zijn steeds gekoppeld aan een professioneel advies op mensenmaat.

Immo Geernaert kan rekenen op een goede reputatie, dit door reeds jarenlang op een professionele en correcte manier te werk te gaan.

Wat kan ons kantoor u bieden?MedewerkersJobs

Vastgoedmakelaar (BIV Ė (stagiair) vastgoedmakelaar)

Immo Geernaert uit Sijsele-Damme heeft meer dan 30 jaar ervaring als erkend BIV makelaar en specialiseert zich in verkoop en verhuur van woonvastgoed. Ons team bestaat uit gedreven en gespecialiseerde medewerkers. Bij ons staan volgende zaken centraal in onze dagelijkse werking: een professionele dienstverlening, vertrouwen, correct handelen, klantenbinding en werken in een toffe collegiale sfeer.

Wij zijn op zoek naar een jonge gedreven, commerciŽle, enthousiaste BIV vastgoedmakelaar (M/V). Die op zelfstandige basis zijn of haar passie voor het vastgoed wenst te ontwikkelen.

Uw takenpakket bestaat oa. uit het verder uitbouwen van de vastgoedportefeuille, opmaken waardebepalingen, uw eigen dossiers beheren, klantenrelaties opbouwen, het voeren van onderhandelingen... Hiervoor wordt u bijgestaan door diverse medewerkers die u zullen begeleiden in uw functie als vastgoedmakelaar.

Jouw profiel:

Wij bieden u alle nodige werktools en opleidingen aan, alsook een gepast loon die u mag verwachten in de vastgoedsector.

Heeft u interesse?
Gelieve uw CV met bijhorende foto te mailen naar info@immogeernaert.be